b_505X0_505X0_16777215_00_images_2021_tdf23.jpg

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσφέρει στους αναγνώστες του Σινεφίλια [Cinephilia.Gr] 10 κωδικούς για δωρεάν θεάσεις στην πλατφόρμα https://online.filmfestival.gr/  για την εκδήλωση Βραβευμένα Ντοκιμαντέρ από Φεστιβάλ της γειτονιάς μας, 1-4 Απριλίου που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το μόνο που απαιτείται είναι:
να κάνετε Like/ [Μου αρέσει!] στη σελίδα του Σινεφίλια [Cinephilia.Gr] στο Facebook [http://www.facebook.com/Cinephilia.Gr]  (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
και στη συνέχεια πρέπει να κάνετε κοινοποίηση / [Share] τη σχετική ανάρτηση στο χρονολόγιο σας (timeline). Εναλλακτικά θα μπορούσε να κάνει κάποιος κοινοποίηση της ανάρτησης στο Instagram ή Twitter.
Απαραίτητο είναι να στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ένα email με τίτλο ΦΕΣΤΙΒΑΛ, όπου θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας, μέχρι την Πέμπτη 1 Απριλίου τις 11.55 το βράδυ!

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα γίνει κλήρωση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email για τα σχετικά.