του Geoffrey Enthoven
hastala.jpg

Η ιστορία της ταινίας έχει ως ήρωες τρεις νεαρούς Φλαμανδούς, 20 χρονών, τον Λαρς, τον Φιλίπ και τον Γιόζεφ, που έχουν φυσικές αναπηρίες: ο πρώτος είναι σχεδόν τυφλός, ο δεύτερος είναι παραπληγικός και ο τρίτος έχει όγκο στον εγκέφαλο που του έχει προκαλέσει παράλυση.
Οι τρεις νέοι και πολύ καλοί φίλοι έχουν ένα κοινό: είναι παρθένοι. Δεν είχαν ποτέ τους σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα. Μετά από επικοινωνία του Φιλίπ, μέσω ίντερνετ, με έναν Ολλανδό που έχει χάσει τα πόδια του, μαθαίνουν ότι υπάρχει στην Ισπανία ένας οίκος ανοχής, ειδικώς για άτομα με ειδικές ανάγκες.  Παρά τα αρχικά εμπόδια από τους γονείς και την… κακή τους τύχη, οι τρεις νέοι καταφέρνουν να κάνουν αυτό το ταξίδι οδικώς, από το Βέλγιο στην Ισπανία, μέσω Γαλλίας, με το πρόσχημα ότι θα επισκεφθούν αμπελώνες (η οινογνωσία είναι αγαπημένο χόμπι τους). Ταξιδεύουν με ένα ειδικό βαν και οδηγό την «περίεργη» Κλοντ....
Ο σκηνοθέτης ταινίας Geoffrey Enthoven δηλώνει σε μια συνέντευξή του στον Domenico La Porta στο cineuropa.org: "Είναι μια τραγική κωμωδία. Μπορείς να συγκινηθείς αλλά και μπορείς να γελάσεις, όχι φυσικά με τους χαρακτήρες αλλά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην απόφαση τους να έχουν την πρώτη σεξουαλική εμπειρία τους σε ισπανικό οίκο ανοχής. Πολλοί θεατές, ειδικώς οι νέοι, θα αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους στους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας, καθότι θέλουνε για πρώτη φορά στη ζωή τους, στα 20 τους, να νιώσουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, μακριά από τους γονείς τους και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα."
Στην ταινία απονεμήθηκε το Βραβείο Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2012.

(πηγή σημειώσεις για την παραγωγή)